terms

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op uw aankoop van een excursie van excursionsinmalta.com.

Annulering/wijziging van de excursie

De excursies mogen door ons geannuleerd worden zonder opgaaf van reden. In geval van annulering, zijn wij slechts aansprakelijk voor het bedrag betaald door u voor de excursie aan ons. Wij doen onze uiterste best om, indien mogelijk, u zo snel mogelijk voor aanvang van de excursie, hierover te informeren. Excursies kunnen zonder opgaaf van reden gewijzigd worden. Indien de verandering substantieel is, houden we het recht om de excursie te annuleren. In andere omstandigheden zullen we alternatieve plaatsen bezoeken dan oorspronkelijk gepland. U heeft niet het recht de excursie te annuleren of om een restitutie te vragen van de prijs door u betaald voor de excursie. U heeft wel het recht om een excursie te annuleren, onder de voorwaarde dat u geen restitiutie krijgt indien het annuleren niet binnen 2 dagen voor aanvang van de excursie is, ongeacht uw redenen van annulering.

Reisdocumenten

U bent zelf verantwoordelijk voor alle reisdocumenten indien u een excursie boekt bij ons naar het buitenland. Wij zijn niet aansprakelijk en zullen u geen restitutie geven van de prijs door u aan ons betaald, indien u boarding of toegang tot het betreffende land wordt gewijgerd, door het ontbreken van de juiste documenten.

Stiptheid en gedrag

U wordt geacht op tijd te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien u achterblijft doordat u te laat bent. Tevens hebben wij het recht om tijdens de excursie u de toegang te ontzeggen, indien uw gedrag anderen stoort. In dit geval betreft ons geen aansprakelijkheid.

Electronische communicatie

Wij hebben het recht om met u te communiceren door middel van internet of andere electronische media of u informatie te verschaffen in andere electronische vorm. Door de inherente risico’s hiermee verbonden, kunnen we de veiligheid en integriteit van de electonische communicatie naar u of van u niet garanderen. In het geval dat wij aansprakelijk worden bevonden, bedraagt dit niet meer dan de prijs van de excursie.

Aansprakelijkheid en schadeloosstelling

Voor zover toegestaan door de wet, zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, schade, direct, indirect of vervolgschade veroorzaakt door u terwijl u op excursie bent met ons, behalve aansprakelijkheid voor dood of persoonlijke verwonding.  Ons betreft geen aansprakelijkheid betreffende die onderdelen van de excursie die door derden zijn uitgevoerd, volledig onafhankelijk van ons. In de geval dat wij aansprakelijk worden bevonden, is onze aansprakelijkheid begrenst door de prijs van de excursie betaald door u aan ons.

Klachten

In het geval dat u een klacht heeft over de excursie, dient u deze kenbaar maken op het moment dat de klacht zich voordoet. Indien wij de klacht niet behandelen op dat moment, kunt u binnen drie dagen na de excursie schriftelijk een klacht indienen. Indien een klacht wordt ingediend op een andere wijze dan voorgaand genoemd, zullen wij deze niet in behandeling nemen.

De wet en jurisdictie

Deze voorwaarden vallen onder het Maltese recht, en de Maltese rechtbank heeft als enige jurisdictie over geschillen die ontstaan tussen de beide partijen.

 
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook














Secure Login/LogoutAgent Login
Username:
Password: